Saturday, June 4, 2011

Motif Babi dan Manusia?

Assalamualaikum peeps,

Gila lama tak update blog. Lama dah tak shout dekat chatbox. Lama tak blogwalking bagai. Antara alasannya, kerana saya bekerja. Sangat-sangat jarang lah nak update. So here I am, update cikit blog supaya tak nampak bersawang sangat blog. Yedak?

Before that, aku nak cakap cikit. Manusia dengan babi siapa lagi mulia? Sumpah nureyse tenguk pic ni tak tahu nak cakap apa. Yang agak penakut ku, better jangan lah. Sumpah aku speechless tenguk gambar ni. Nak cakap apa pun tatahu. Yang penting layan. (:



sumpah tapaham dia buat apa dengan gugurl tu dengan babi tu. penat dah scroll up down. still ta paham. hish =,=

2 comments:

  1. erkk..amende tuh?
    ngeri pulak tengok darah2 bagai.

    ReplyDelete
  2. tak paham liao gambar even tak ngeri mana

    ReplyDelete