Thursday, May 12, 2011

Bergaduh dengan Cleverbot!

Assalamualaikum, peeps!

How you doing? Okey okey tak mahu bebual sangat. Nureese nak cakap. Korang korang pernah try chat ni tak. Cleverbot. For those yang rasa sepi semacam. Tader teman, Bf tade, Gf tade, Adik tade. So better pergi lah chat dengan komputer tu. Dia akan mnejawab apa korang rasa nak jawab. Tapi nureese suka sangat cari gaduh dekat Clever bot ni. Seronok tau. Dia pun melayan kan. Apa saja lah nureese nih kan. Kalau sesiapa yang mahu try tu. Click lah Sini.


click lah sendiri untuk tembesaran.

Macam banggang je kan. Gaduh dengan chat ni. Dia just layan kan aja. Kalau dulu nureese suka guna Peter Answers! Best lah juga. semua yang kita tanya. Semua benda betul tau. Menakutkan. Nureese malas nk tunjuk lah. Apa kata korang try lah. Mesti comel gila. Okey lah. Kalau sesiapa mahu try. Click Sini lah! Okey lah. Tunggu new entry dari nureese ya! bye!

1 comment:

  1. aku dah main dah cleverbot tu
    kelakar lahh!!

    ReplyDelete