Saturday, July 28, 2012

Part Of Me

Assalamualaikum, peeps!
Resz mintak maaf lagi sekali sekiranya kalau kalian terasa Resz nak menunjuk infact Resz hanya mahu share je. Jam nak menunjukkan couples of hours nak Imsak. Tapi hati tertarik untuk update blog. Untuk pengetahuan korang, Resz suka dengan Marvel and DC. Tu lukis ada kebanyakan mcm diaorang. :)

.Arisia.Dumb Bunny.Echo.

.Chica.Magma.Isis.

.CatWoman.Roxanne Spaulding.Crystal.

 .Karolina Dean.YoungBlood.Sabra.

 .Gamora.Sooraya.Huntress.

.Invisible Woman.Godiva.Gloss.
Ni antara nya lah. Buku tu dah penuh sebenarnya. Memang taklah nak masukkan semua. antaranya lah. HEHE. sorru saya bukan budak Seni Lukis. Hanya melukis apa yang teringat di fikiran dan luahkan melalu sehelai kertas. Terima Kasih :)

OKBTQSM :)

9 comments:

  1. perghhh! kagum gila! banyak nyer lukisan tangan! hasil sendiri kew?!. asal semua sexy2.erk -.-" comel plak tuh..haisshhh!...hahaha

    ReplyDelete
  2. alamak, yeke seksi. biasa je la. belum yang lagi seksi. HEHE. anyway thanks, ni la kerja duduk rumah!

    ReplyDelete
  3. hehheee hobi melukis bila masa pnjg2..kan kan... cantikkkk semuaa...

    ReplyDelete
  4. yeke. Alhamdullialh. Melukis ni my passion kak. :)

    ReplyDelete
  5. Minat Marvel eh? Pernah baca Annihilation tak? Best gila dow.

    ReplyDelete
  6. Baca, macam tak je. tapi dah goggles. Nampak mcm seronok. kenapa dengan nye weyh?

    ReplyDelete
  7. gila cantekk!! superb ohsem la!!

    ReplyDelete
  8. bagi aku itu American comic paling best sekali, lagipun Marvel kan baru announce filem "Guardians Of The Galaxy" untuk 2014 nanti, berdasarkan Annihilation Saga tu la jugak. Thanos yang dalam babak ekstra Avengers tu pun main peranan besar dalam komik ni.

    ReplyDelete
  9. well, aku lebih suka heroin dia je. Hehe. Cnatik-2. Yang kau cakap ni marvel je kn. Rasa kawan rumah pernah cerita dulu. cuma tak masuk kepala je. Sekarang baru amik tahu. DC best juga kan. i mean dia lagi banyak :)

    ReplyDelete