Monday, August 6, 2012

How To Disable Right Click :)

Assalamualaikum, peeps!


Kalau ada sesetengah blog suka disable kan right click beliau, Sama seperti Resz. Here solution kalau nak bagi blog yang mengada nak disable dia punya right click seperti Resz ni boleh ikut tutorial ni. Simple je. lepas ni dia punya right click tidak berfungsi lagi. Huahuahua! Resz buat blog Resz disable lepas tu tak reti nak tukarnye. Jadi ni jela solution-nye. So bukak Firefox lah maknanya nak buat tutorial ni :) Lepas ni nak ambil Resz punya Doodle pun boleh :)


Tools-Options

Content- unclick Enable JavaScript

Lepas ni dah boleh sesuka hati ambil content orang ya. Resz tak kesah ambil lah Doodles Resz janji jangan ambil yang lain- lain. Anyway have fun :) Resz just nak cakap, Esok 7hb Ogos merupakan Happy Birthday Resz :) Bbyee!


OKBTQSM :)


3 comments:

  1. knpa msh xblh tkn???ke kena guna mozila firefox jg???

    ReplyDelete
  2. LOL~ Happy Belated Birthday! Hehee...

    ReplyDelete