Friday, August 17, 2012

How To Draw A Cat Lover :)

Assalamualaikum peeps.

Resz merasakan yang entry kali ini mungkin terakhir sebelum Resz pulang ke kampung. So mintak maaf lah sangat- sangat. Mungkin dalam 3 hari kawan- kawan tak jumpa Resz blogwalking macam biasa. HEHE. Di bawah ni mungkin antara pencinta kucing macam Resz. Kucing Resz macam gitu lah, Lawakan. Tapi dalam lukisan ni, kucingnya nampak krempeng macam Resz je kan, Ehh! HAHA :) Jum kita mulakan Tutorial melukis kita ini :)

Sketch Resz agak selekeh sedikit kan :)

Jangan lupa bayangannya juga
Warna semua sekali :)

Kucing oren, Nama nya Putih :)
Letak oren cikit pada rambutnya =_=

Kali ni Resz gunakan pen putih untuk bagi nampak Urmmm!
Warna pink sikit dekat bajunya :)

The Cats with a Lady :)

Gambar dari inspirasi orang bila pegang kucing. Lepas tu kucing tu mula bunyik "Drukk drruukk" - mean sangat manja :)

OKBTQSM :)


8 comments:

  1. perghhh ! cun laa ! suka sangat !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, cun gile buat jadi awek pun best :)

      Delete
  2. Wowowowow. Cun lah.
    Suka warna kucing tuh ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kucing tu ambil lah, jaga dia :)

      Delete
  3. wow owow
    sexy juga tu awex tu

    dear boleh buang verification word dekat komen u ni
    susah la nak komen
    berulang kali kena taip

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah buang pun dear, tu lah, resz tangan gatal. HEEH

      Delete
  4. Assalamualaikum wbth.....resz...
    memang berbakat besar la.......

    ReplyDelete