Tuesday, September 25, 2012

Preview: Comic Warzone :)

Assalamualaikum, peeps!
Lamakan rasnya tak update blog, Kali ni nak biasakan update blog pula. Nampak tak gambar dibawah ni. Ni semua gambaran sementara je, hanya nak tunjukkan yang comic resz under construction. KAHKAHKAH, tajuk comic Resz ni "Warzone"

Saja je nak buat sebab dah lama tak melukis banyak- banyak. Resz punya buku sketch dah habis. Tu dah tak ada tutorial melukis lagi. Sedihkann! Apa- apa pun tunggu kan je la Comic resz ni :)


Ni belum colour lagi. Banyak woo sebenarnya
Ambil masa :)

Yang ni pun dah siap sikit. belum habis lukis mukanya
dan pembayang. Colourpun main hembus je :)





Yang ni sketchnya, nampak tak betapa selekehnya
Resz sketch. HAHA

Sorilah, semua characters dekat comik Resz ni
semua perempuan. KAHKAHKAH

This is #random picture yang Resz saja ambil.
Nak tunjuk sebenarnya Resz FAN T-Ara! Okebye!

Sebenarnya untuk post kali ni, Resz agak kurang idea untuk update. Just main buat je ni. Saja je. Apa- Apa pun tunggu entry akan datang yang lagi awesome gila :)

2 comments:

  1. menantikan komen resz di blog ta..jika berkelapangan. Thanks

    ReplyDelete