Monday, September 24, 2012

Segmen:Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam

Hampir 2 bulan tak update blog terus join this segment.
And seriously, my first try dengan segment sebegini rupa.
"Buah cempedak diluar pagar, Ambil galah tolong jolokkan"
"Saya budak baru nak belajar bersegmen, kalau typo tolong betulkan"

Hati tertarik semenjak mula tenguk segment yang seriously, WOW!
Then my instinct menyatakan bahawa dengan JOIN this segment
Big surprise one day, buka blog sendiri followers gila babeng ramai.
WOHOO!

Talking about followers Resz yang statik dari dulu semenjak 2 bulan Resz menghilang
tiada perubahan apa apa pun. So here my fello followers.


Kenapa Resz join segmen ni kerana
saja nak bagi up followers blog resz dan saling kenal antara bloggers yang lain.
HEHE
Apa- apa pun Resz akan cuba tag blogger yang sentiasa 
hit Resz : Id, Nero, & Kak Cempaka 

Kepada Izzah, thanks kerana dah mendorong Resz kepada 
Segmen sebegini rupa :)

44 comments:

  1. hahahaha,,,a wlcme Resz.slmt b'segmen smpi lebam ya^^

    ReplyDelete
  2. Datang membalas kunjungan. Nice touch.
    Http://redscarz.blogspot
    com

    ReplyDelete
  3. bls kunjungan., :) selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  4. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete



  5. I'm done following you :)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  6. Okay done awak ! :) . Jemput ke blogwalking ke blog peserta lain yaw untuk tingkatkan follower dan traffic blog :) .

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yg sma. follow awak ^^ jum ke blog saya dan be my follower :)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. tengs sudi! follow sini jgk #882

    http://cikji.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. Dah Join Sini juga ^^ Tq sudi datang tpt aku :D

    www.khaiangel.com

    ReplyDelete
  11. hai resz..... sorii...
    akak baru singgah blog ni...
    bz yg teramat2...

    ReplyDelete
  12. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  13. Bertandang ke sini di malam hari`
    Menjamah bingkisan nota & follow sekali ;)Berlabuh layar dari segmen yang sama... Salam Kenal ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. sy pollow dr blog merepekGILA....hit me back yaww

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan dari Hanna. Jom kita senyummmm jeeeee =))

    ReplyDelete
  16. Helooooo...saye dah blogswimming,blogrunning,blogjumping,blogslepping beauttingggg kat sini,sile blogwalking ke blog saye kalau free (sah merepekGila dah saye) xD xD xD

    ReplyDelete
  17. Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  18. hai,.thanks follow me,.da follow back sini ^_^

    ReplyDelete
  19. singgah follow dr segmen yg sme..=)

    http://milopurple.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  20. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  21. done follow #903
    rajin rajinlah ke blog sy

    ReplyDelete
  22. salam , blogwalk here n done follow , :D

    http://hey-this-is-my-world.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    p/s: blog baru

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum, singgah sini dan follow juga. :)..pelukis komik ke?smart lah drawing awak.


    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  24. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. singgah cni + follow

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  26. ada ubi ada batas, awk dh follow skg sy balas. thanks ^_^
    http://secangkirbicarahati.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. dr segmen yg same
    follow sini balik . sory late
    btw tq follow nabila :)

    ReplyDelete
  28. halo kamu ..
    singgah sini balas kunjungan.
    follow kamu jugak.
    happy blogging~

    ReplyDelete
  29. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  30. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  31. follow sini dear
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  32. sudaa follow blog awk. follow blog saya plak.

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  33. done follow...jgn lupa follow blog saye plak... :)
    http://ciknunaspecky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. hai..datang dari segmen yang sama..done follow..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  35. as salam,

    dr segmen yang sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    #920

    ReplyDelete
  36. done follow.. follow me :D dari segmen yg sama :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  37. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  38. Hye..
    Dari segmen yg sme...
    Done follow u ^^
    Vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete
  39. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ! =))

    like fanpage FL Bloghouse or follow twitter untuk update terkini. tq ! ^^,

    ReplyDelete